Followers

Tuesday, April 5, 2011

Siapa Minat Lagu Korea??!!

ok..Assalamualaikum dan Selamat Pagi...
kali nie aku nak berkongsi minat aku dengan semua yang satu kepala dengan aku...ahakz...


"siapa kat sini minat lagu korea?? senyum sikt...haha.."


:View Image tudia...bukan men senyum lagi aku nie...haha....
aku memang minat sangat2 lagu korea...x tahu la sebab penyebabnya..huhuk...


okeyh....kat sini aku nak senaraikan lagu2 yang aku minat dan aku layan setakat nie...ermm, lagu2 nie aku senarai berdasarkan minat, ada lagu lama dan baru...:)


1) FT ISLAND- love love love
2) FT ISLAND- i hope
3) T ara - time to love (ttl)
4) 2PM- i`ll be back
5) SUPER JUNIOR- no others
6) SS501- love ya
7) SUPER JUNIOR- bonamana
8) CN BLUE- love
9) SS501-find
10) GNA- i`ll be back off so u can live


atas tue senarai top 10 aku minat...sesiapa yang berminat dan tak pernah dengar lagi sila la klik kat list lagu tue...lagu sekali dengan eng subitle...hehe.. lagu yang aku sarankan ialah lagu FT ISLAND...(mmg best)


~hope u all will enjoy it..:)
anyeong...



3 comments:

Mu said...

Wooo :D

aNiss :):) said...

L I K E.. tapi kurang sket lagu korea.. tak faham maksud dia!! ngee~

athira tinted said...

aniss: sy pon x pham..tp kat lgu tue kan ada subtitle dia...so leh la pham sikit2...
kdng2 wat2 pham ja..ahakz..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...