Followers

Friday, January 8, 2016

☆First Post of 2016☆

Assalamualaikum semua..
setelah sekian lama tak buka blog ini.. sekali buka ramai juga orang berblogwalking disini lagi..
hehe..

Saya ucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang sanggup singgah dam baca entry2 tak seberapa di blog ni.. maaf sebab entry kebanyakkan dah lama2,.

tak sempat nak main blog dah sekarang.. and btw, sis baru habis final exam untuk final year dalam bidang engineering ni. Alhamdulillah..

1 more sem to go. fighting!!

Thursday, September 10, 2015

★TIPS SIHAT MATA : NAK TURUNKAN POWER SPEC★

ASSALAMMUALAIKUM RAKAN BLOGGER.

Haa ni nak promote bagi mereka yang nak TURUNKAN POWER SPEC dan nak SIHATKAN MATA ANDA. .
Aku syorkan utk makan shaklee carotomax yg sememangnya berkesan. Alhamdulillah.
.

Sampai bila nak pakai spek?? Or sampai bila nak up kan power spek mata anda saban tahun?? Aku pon power spek tiap tahun naik sampai Dua tahun lepas aku dh stop buat spek sbb x sanggup nk check mata lagi. Setiap Kali check mesti teruk sangat2.. SEBAB?? Power aku 650+ utk sebelah mata dan silau 350+ . ya Allah mmg risau sangat.. Aku dah amalkan macam2 dari segi pemakanan, pinhole spek, innershine dan ubat mata permata hijrah. Tapi tak nampak perubahan.

Bila makan shaklee alhamdullillah kesan dia Dlm masa Dua minggu. .

.

Kita hanya berusaha dan selebihnya minta pertolongan dari pencipta Allah SWT.

Bagi yg berminat sila whatssap saya di 011-12710745. (Athira)

TESTIMONI DARI SAYA SENDIRI!!

 

 

P/S: bagi yang beragama Islam kita kena yakin dengan Allah dan sebelum makan aku amalkan selawat kepada Nabi SAW dan zikir kpd Allah SWT. insyaa Allah.

Wednesday, August 26, 2015

★Nasihat: Manusia yang berakal★



https://www.facebook.com/fadzilahkamsah?fref=photo



hidup ini kena pandai bergaul dan jangan pulak kita memilih kawan nak yang tinggi taraf hidup..
lepas tu kita yang biasa saja ni jangan nak jadi sombong belagak dan angkuh dengan kemewahan yang ada..
semua tu hak milik ALLAH taala.. bila2 masa saja dia boleh ambik.
jangan tunjuk kita pandai semuanya.. 

BERSYUKUR ATAS APA YANG ADA

#syukurselalu
#behumble





Saturday, November 8, 2014

★BOWLING UTHM STUDENTS GAME★


UP COMING EVENT FOR TENPIN BOWLING UTHM...
untuk mencari pelapis bagi atlet bowling UTHM.




aku ditugaskan untuk buat poster dan sebagai promosi.. 
cant wait for this event..

STRIVE FOR EXCELLENCE & HIGH SCORE!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...