Followers

Tuesday, May 10, 2016

★Teluk Keke: Perhentian Island tempat percutian menarik★


haii,, hari ni saya nak share gambar2 keindahan TELUK KEKE, iaitu salah satu tempat percutian menarik di Pulau Perhentian.
Teluk Keke adalah teluk di Pulau Perhentian kecil..
tempat dia SubhanaAllah SANGAT2 INDAH.

Di persisiran pantai pon anda dapat tengok kehidupan laut, tak payah pegi snorkelling jauh2..haha..
selam ja dah nampak ikan, batu karang dan macam2 lagi.. memang seronok selam ja..:D

JOM TENGOK GAMBAR..:D












GAMBAR DI WINDMILL STATION. 

sebelum anda dapat lihat keindahan ini, anda perlu HIKING selama 20minit..dan akan sampai ke station Windmill sambil menikmati permandagan indah. 

 


 





ni bukan tangga batu caves ye.. haha.. penat jugak nak turun dan naik anak tangga ni..
tapi ada 3 tempat perhentian utk anda rehat dan menikmati keindahan alam. 


P/S: kat Teluk Keke ni ada bahagian challet dan perkhemahan.. kami hanya stay di khemah dengan pakej semurah RM150, include khemah + snorkelling 5 points + windmill dan boat pergi balik. selama 3H2M.

harap dapat pergi jejak kaki ke sana lagi.. tempat percutian yang sangat2 indah hanya di TERENGGANU..hehe.. 

★SATIFACTION★

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...