Followers

Sunday, April 17, 2011

★ SERIUS JELEZ DENGAN BLOG PRINCE☆

ASSALAMUALAIKUM... 
tadi aku ada masuk dan baca entry di blog prince... ermm, knl x siapa??
kalau x kenal jom terjah dia nie... PRINCE



aku jelez la dengan dia nie...haha... tadi aku masuk blog dia dan aku agak terkejut bila dia kata dia dah berblogging selama 4 BULAN....huh??? bukan 4 tahun tau...4 bulan ja dia berjinak jinak dengan blog nie... actually aku x percaya bila dia kata baru 4 bulan..lpas tue aku g tgk kat profile dia dan ternyata betul..aha..
x sangka aku...
sebab apa aku jelez??? haa...tgk la blog dia ada ramai follower dan comment2 di setiap entry2 dia.. huhu.. prince leh kumpulkan follower seramai 1400+ org dlm masa 4 bulan...wow... mmg angka yg banyak tue... aku jelez sebab aku berblogging pon sama usia dgn prince berblogging juga...ahaha...
aku  dalam dunia blog baru 4 bulan la jugak..sama ja kami... tapi aku still merangkak rangkak lagi...
dan x tahu banyak lagi pasal dunia blog nie... serius macam2 aku x tahu... still blur nak buat mcam mana...ahah... pity me rite


aku memang tabik dan respect PRINCE la... tadi pula aku ada baca entry dia pasal tips nak ramaikan follower..
aku pon buka dan baca.... alangkah terharunya bila tips dia cuma...


  klik gambar nie dan anda akan ke entry Prince..


★USAHA MEMANG TANGGA KEJAYAAN....★


Aku baca2 tue then baru aku sedar,...aku selama nie x brapa nak BERUSAHA sangat... haha....
selama nie aku buat blog untuk mengisi masa boring2 ja.. xda nak sampai ke tahap macam prince...
tapi bila tgk dia nya blog maju ke dpan.. aku rasa aku pon boleh buat macam dia...
satu lagi...prince nie muda lagi dan seorang remaja...(actually aku x tau umo prince brapa mayb sama aku or lebih stahun dua kot) ahakz...
tue membuatkan aku respect PRINCE dalam dunia blog nie... dan trigin nak mengenali siapakah geragan prince nie..
ahaha...


~anyway thanz prince sebab bagi semangat untuk terus maju dalam blog nie... 
dan tahniah sebab dah berjaya dalam blog...memang TERBAEK...!!!


jom2 siapa yang x kenal lagi prince jom masuk ja blog dia....memang x kan menyesal...
macam2 entry ada.. memang x larat nak baca dan x kan habis baca dalam masa sehari pon...hhe..:P




★PeAcE   ^_^v ☆

1 comment:

pRiNCe said...

http://www.prince91.com/2011/04/aku-menangis-ada-2-orang-wanita-buat.html

bacela..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...