Followers

Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

Segmen baru ABG BEN ASHAARI. lama dah saya x join. so kali ni x boleh lepaskan peluang keemasan ini..
hehe...

who wanna join?? just click the photo...



1. kenapa saya pilih gambar di atas:
sbb blog abg ben pon namaya "santai bersama benashaari", dan mmg sesuai la dgn gmbar di atas yg sedang bersantai di gym bersama laptopnya. walaupon bzy tapi dia tetap berblog..
lg pon gambar nie kita leh tgk muka abg ben yg sebenar..ahak..:P


2.kenapa saya jadi blogger??
1. nk mengisi masa terluang yang agak membosankan di rumah., kalau on9 ja msti saya buka blog dulu dan update apa yg patut..paling tidak baca entri blogger lain =)
2.nak mengenali blogger2 lain di seluruh Malaysia.


3.blog pilihan harian saya:

17 comments:

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

NiSha said...

Nisha Singah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com/

c-tea said...

hai..singgah dari segmen encik ben..salam terjah..seronok jadi pembaca baru blog awak...jom merapatkan ukhuah..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

iekah said...

hye..
terjah u from BA..
gegar blogger baru..!
heppy blogging!

ade mase singgah la my teratak
http://iekahridzuan.blogspot.com

follow u =)

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

mas saari said...

singgah n follow sini dari segmen BA
salam perkenalan!

semoga terus maju jaya dalam dunia blog!

FARISZ@AZ.Com said...

Follow your blog.

JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com
Hakiyat dan hakikat si telur
FARISZ@AZ.Com FanPage

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

athira said...

assalamualaikum semua...
thanz kerna bg semangat utk berblogging...

~~free to read my enrty and follow ye..:)

Hanieqha said...

singgah lompat2 senyum sengih kt cni yee..
hehe..
nice blog..

Shriaaapppp Shrrriiiaaapppp atas keyboard!!
JANGAN ON9 LEBIH KUL 3!!

athira said...

hanie: thanz ~~hee...=)

sha said...

alasannya kenapa jadi blogger ni memang blogger tegar ni.. wanna be..

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harapkita dapat jadi kawan ye...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...