Followers

Wednesday, March 30, 2011

blogger2 di luar sana..TOLONG jap!!

assalamualaikum....nk tnya nie..word verification kat comment tue apa???
kat bahagian mna??
coz ada yg comment kata x yah la buh word verification tue..
 so aku nk wat len, tp aku xtaw...
dan satu lagi...pop up window tue apa pla??
leh sapa2 bgtaw x??


>>nie antara komen yg saya dpat:




s****** said...




haiz.. salam kenalan.... n blog kemass laaa. xserabytt punn. meh la sggh blog nanie yee


alorrr word vrction nie xyah laaa. leceh je t nak komen2


m****** said...




singgah dari segmen deco-deco beng beng booongg!

blog dah cun, tapi komen ni kalau buat popup window lagi ok dan buang word verification ni...
~i need ur help...:)
kerjasama anda amatlah dihargai...


sekian,wasalam...

4 comments:

mary ann ;) said...

ohh..memang kebanyakan blogger tak suka word verification nie sebab susah nak komen2.. ;)

sng je nak buang benda tu

pegi kat setting --> comments --> then usha kat bwh sikit ada tulis "show word verification" --> klik lah "no"

kalau nak buat pop up window pun kat situ jugak
kat "comment form placement"

klik saja pop up window tu

-harap berguna lah info nie- =)

mas saari said...

camni caranye...

utk komen pop up window
Dashboard-Design-Settings-Comment Form Placement-Pop-up window

utk buang word verification
Dashboard-Design-Settings-Comments-Show word verification for comments-No

athira tinted said...
This comment has been removed by the author.
athira tinted said...

waa...tq so much for ur help..

dah tukar dh..mmg slama nie x nah taw pon..hhe...
g pon bru 3 bln di blogger nie..
anyway, thanz ya to kak mary ann and mas saari..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...