Followers

Thursday, November 3, 2011

★TAMAT SUDA SEMESTER PERTAMA ★

TAMAT SUDA SEMESTER PERTAMA TAHUN 2011..

nak highligh besaq  yang niee...... SEKARANG IM AT HOME....

yeeszzzzaaa...happy gila bila dok rumah... bila balik rumah...
of coz semua budak matrik aakan rasa kegembiraan yang aku rasa sekarang nie...
terkata bila dapat keluar dari gate Matrikulasi Kedah tue kan...

malas nak sembang banyak... apa pon aku akan rindu saat2 semasa di sem satu...
aku rasa sem satu telah mengajar aku macam2...
JANGAN STUDY LAST MINUTE..
JANGAN TIDO DALAM KULIAH
JANGAN STUDY JA SIANG MALAM TAPI TAK FAHAM APA PON...

HAHAHA....nie la perkara yang aku sedar dan INSAF SAT sekarang niee...

HOPE SEM 2 nanti aku akan lebih semangat untuk study...:D
nak pulun betul2 sebab exam PSPM 1 aku buat teruk sangat2....:(

 >>Tak lupa gak kat semua budak2(aku,pikah,hadzrin,ali,acap) kakak2(k.wa,k.mira,k.syu,) abang2(PG,Kero,Amir) kelas di sem 1...K2S2T5A



dengan Kak Wa..suka kacau dan melawak dengan aku..
nanti Kak Wa xda xleh nak melawak mcam dulu...Jumpa BANANA tringat kak Wa..ahaha..

Kak Ekin, Me,kAK Ida,Pikah, Kak Nadz

 
AKU, HADZRIN,PIKAH,ASYRAF


 kakak2 aku dalam kelas...at last aku tergolong dipanggil "kak"
huh...x suka kot..!!!
my sweet friend, PikaPika..:D



 abg2 dalam kelas..(depa tua dari aku)..
suka buli aku tambah2 yang dua di belakang..
sampai sekarang cek terasa kott...
(pkiaq bnyak kli nk maafkan pon)  =,="
Rafizi, jangan buat muka pelek lagi..ahahah...:P

kakak2 yang SEPORTING, "GILA2", suka kacau aku gak..huhu...:(

  

SUMPAH AKU RINDUW AMPA SEMUAA...!!!
time outing main bowling x leh lupa..
memang tempat Bowling  tue kita punya pon..haha..


WANTED :
dua orang makhluk kat depan tue aku akan jumpa nanti next sem...
sibuk ja AMPA IKUT AKU...
tambah2 HADZRIN, nama dia bawah nama aku lagi.. sekali kelas lagi..
ceiittt... KAU IKUT AKU....:p

sekali dengan Kak Ida dan juga Acap (anak murid kesayangan Miss F....)
haha...

OKAY,SEE|YOU|GUYS|NEXT|SEMESTER

goodnight,Assalamualaikum,daa...^__^



2 comments:

Cik Khairyyna :) said...

terbaek.. hahahah. k.thirah ngn banana. :)

iera athira said...

x mungkin dgn banana....
banana dah berulat...ahahha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...