Followers

Wednesday, March 14, 2012

Macam2 Rasa ada

sekian lama aku x update utk story2 di blog aku nie.... actually ada banyak sangat nak tulis dan nak luahkan di blog, tapi aku limitkan je laa...takut nanti blog nie jadi tempat luahkan perasaan pulak kan... aku xmaw tulis over2...mcm org lain slalu cerita merapu dan asyik2 pasal gurlpren or boypren depa jaa....hahaha....

disebabkan aku xda BF tue la aku x cita kat blog kot noh..haha.... tp kalau ada pon xdak pasal nak crita kat blog aihh...haha.... k2, actually aku dah keboringan, keseorangan dah niee....
semua kawan2 aku balik rumah, but im in kolej... malas nak balik dan kalau balik bukannya buat apa pon,,,..balik kejap ja, pastu kena balik mai kolej semula...rasa penat ja....
lately nie aku selalu tension dan sedih.... aku tension sebab FINAL EXAM IS AROUND THE CORNER....
lagi 3 minggu lagi nak exam...huaa.....aku ketaq weh...tapi x pulun nak study lagik... tue yang tension nieh, awat la dengan aku still xda semangat nak study.,.. serius, aku kena orang push aku untuk study, kalau nak harap sorang2 memang tak terstudy.... satu lagi aku tension la pikir nak pilih course apa untuk sambung study nanti... aku still x sure dengan minat aku.... kalau ikut betul2 minat aku dengan result yang aku dapat pulak , aku x layak nak apply pulak..hurm... kalau hobi, aku suka editing dan produce video, gambar2...haa, tue la kerja aku... takkan nak minta multimedia?? hmm..aku confuse sebenarnya...
just redha pada takdir ja....aduh2.... xtau dah nak buat apa...><

dan dua tiga hari nie aku cepat rasa sedih, dan selalu bersendirian.... yaa, aku malas nak bergaul sangat dengan orang, salah satu sebabnya maybe kes yang dulu2 yang telah menghantui pemikiran aku sekarang niee.... "i still keep on thinking WHY WHY WHY that happen,???"  aku nak sangat hanging dgn geng2 tue, tapi setelah apa depa buat kat aku... aku jadi malas nak jumpa, nak bertegur sapa pon aku dah malas,,.. sampai hati depa merahsiakan sesuatu dari aku... dan aku xtahu apa kebendanya... 
and i want someone to know bout this, tp aku xda sapa yang nak diceritakan... pendam2 dan aku jadi tension...huhu....

~hope depa semua happy minggu nie la kan.... nak p jalan jauh, sure la happykan....!!!

3 comments:

slacker said...

hi kak,sye bru nk msk kmc tahun ni,bley bgi heads up sket,thnx...

iera athira said...
This comment has been removed by the author.
iera athira said...

hi... boleh ja...
msuk entry ni http://iera-athira.blogspot.com/2012/05/permandangan-di-kolej-matrikulasi-kedah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...