Followers

Friday, March 23, 2012

☆Bowling and hangout☆

assalamualaikum....

hari nie seharian aku berada di luar rumah, dari pagi sampai ke malam keluar melepak kat CP..
kalau g city plaza tue memang tak sah la kalau tak main bowling.... so tadi aku g dengan mak and adik aku ,
kami main 2 game ja bowling.... mmg syok la jugak...lama tak lepas gian main bowling nieh...


aku dgn mak aku...:)

my litle sis....dia dah cekap main bolwing...




picture from the mirror...new teknik..haha


yeah..my score the highest...hahaha..

selepas main bowling aku hangout dengan kawan2 lama aku dulu...
nadia and danial.... serta dua orang lagi kwan2 depa nie...
semuanya budak2 ex SJKP...aku sorang ja sesat budak convent kat situ...haha...:P

nadia kawan dari convent.. psst, budak modelling nie,..
hihi...:P 
suka gambaq nie dgn latar belakang yg cantik..ahha...
opps...nie kawan aku kat sekolah teknik dulu... danial si kalut...:P

jeng2...white in black...:P
dua2 orang putih pkai bju hitam... both kwan skolah rendah, bukan couple!!


pidot kot...kwan2 depa jugak...^^)
aku x knal pon....:P

danial and akim...

hangout sampai petang... first time aku buat kerja cmnie..haha...:P
mata kuyu megantok daa....><
memang sronok la hangout dengan depa, walaupun aku x kenal si akim dgn pidot tue,
tapi depa dua nie banyak cakap and friendly, boleh la masuk sekali gelak...
maklumla aku nie kaki gelak dan buat lawak....
mula2 tue segan la jugak kan... (lama x kawan dgn laki) hahaha...
dok matrik aku pulau laki, kes pa xtaw...budak matrik bajet hot kot...muahaha...>,<

~psssttt.... masuk city plaza alor star nie mcm p tempat mat saleh la pulak...
tgk budak2 zaman sekarang rambut blond2.... dah serupa macam bulu kucing aku dah...hahahha


tgk,...kucing aku pon dah berpaling muka kes orang tiru bulu dia jadikan rambut pulak..
HAHAHA....

seriuss...macam apa lagi, muka melayu rambut kaler2 segala....ingat lawa la kot...!!
tengok kanan ada mat2 dan minah2 mat saleh celup nie, tengok kiri geng2 tomboy sampai 12 orang kot... astargfirullah al azim...!! aku ingatkan laki la, pastu nampak muka pompuan..
SPOILLL..!!! 
apa nak jadi tak tau dengan depa nie.... pstt2...yang pasti depa tue bukan orang bandar Alor Setar,.
orang alor star, sopan sikit kot....:P (sorry to say)

AKU PON TAK PERFECT SANGAT!! 
so x mau la cakap banyak...huhuk..

k la, nak sambung main game or nak study??? jam dah pukul 3.15 pagi dah niee....hihih....:P

2 comments:

ABDUL AQIM said...

salam nama cekkk aqim bkn akim..hahahahahah pa2 pn best la hari 2...

iera athira said...

opss...sorry2...
ingatkan akim AF ka ritue..
haha..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...