Followers

Tuesday, July 3, 2012

☆Aku di hospital☆

assalamualaikum dan selamat pagi warga hospital sultanah bahiyah...huhu...

pagi nie aku bangun di hospital dan semesti malam pon tidoq kat hospital... dah dua malam aku di sini... tidoq mmg x berapa nak lena sangat, sakit badan wok,.. dok atas kerusi saja..huuu.... nie ada kesempatan masa aku update sat blog...

btw, bukan aku yang sakit.. aku just temankan ayah aku... ayah aku kena tahan dekat wad nie., nie hari kedua.... sakit apa pon aku tak pasti sangat, sebab doktor pon pening dan tak tau nak habaq sakit apa...huhu.... dah 3 minggu demam... mai hospital check2 dan kena tahan... di suspect ada TB(tuberculosis) atau pon batuk kering.... =,=' ... tak sure lagi laa... tp mmg kerap kali batuk berpanjangan...huhuuu....

aku risau kalau berjangkit.... :(  so kena la pakai mask muka nie.. ada tanjak jadi doktor dak??? hihi...:P
  nie first time aku tidoq kat hospital... serius aku paling2 tak suka hospital sbb bau ubat dan mcam2 lagi..huhu... ni dah kes kecemasan nak buat cmna kena korbankan masa dok hospital lah...huhu... nak suruh mak aku tidoq sini pon rasa kesian.. dah la tidoq atas kerusi yg keras dan sejuk... sat g tak pasal mak aku naik darah tinggi lak,.. better aku stay dan aku mmg jarang tidoq malam...boleh la nak berjaga malam2 sampai pkul 3 camtue...layan korea kat sini lak..hahaha....:P


ya ALLAH jauhkan lah aku dari penyakit bahaya dan lindungilah aku dan keluargaku. ya ALLAH... AMIIN...

p/s: ba semoga cepat sembuh dan jom balik rumah.... rindu katil kat rumah aihh...huhu.... ^_^



2 comments:

hadzrinaqmal said...

try jugak la berubat kampung tau. :) macam ayah aku berubat kampung baru ok. hope semuanya ok:)

iera athira said...

huhu.... ayah aku sihat boleh jalan ja... sakit kerongkong ja sbb batuk..maybe sbb kencing manis sama.. xtau la cek...haha..

insyaALLAH.... thanz jerinn...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...