Followers

Thursday, April 19, 2012

*Final exam bermula

assalamualaikum.

 lama aku tak updatekan, sebabnya aku sedang mengahdapi peperiksaan akhir bagi foundation di matrik nie...
exam start selasa 17 April hari tue dan hari nie baru aku teringin nak update..
memang tak sempat nak update dengan wifi kena block, memang susah la kan nak on9...
esok pulak hari Jumaat so boleh la rasa nak RELAX SIKITT!!
 tapi nak kata relax pon x leh gak, kepala serabut tgh memikirkan exam yang aku tlah jawab dgn truknya...
tak pernah aku rsa seteruk nie spanjang hidup aku ambik exam... first aku p TINGGAL SOALAN,
dan tak sangat so aku TERPAKSA TINGGAL KOSONG...
 kalau markah sikit xpa la jugak, nie markah dekat 10 marks kot..err... TAWAKAL  ja aku...

hari sehari modd blajaq aku p mana tak tau... muram ja aku hari nie, kes rinduw rumah  kot dan parents...
aku nak jumpa depa, tambah2 time exam macam nie i need some strength...:(
sayu ja bila tengok parents kawan2 mai mlawat depa,huhu... aku tau lagi seminggu ja pon aku nak balik rumah, tapi ntah laa...tetiba ja rindu kat orang2 di rumah.... nak study hari nie mmg x masuk...

~ harap exam nanti aku boleh jawab dengan elok..amin.... 
NAK A jugak...pleasse YA ALLAH!!
xmau hancurkan harapan orang di rumah...:\

3 comments:

ain dzaya said...

nak ckp je..ain da abes exam...hikhikhik...jeles tak?
semoga berjaya ain doakan :)

"Jadi draftsman cita cita sejak azali.".

Mohd Ridwan said...

Semoga berjaya akak, do the best! juz confident with urself~

iera athira said...

ain dzaya: haha...tak jeles pon sbb kami dah habis dah...hihi..apa2pon thanz ye..

ridzwan: thanz dik wan..haha... i had done my best..hope result ok la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...