Followers

Tuesday, March 5, 2013

☆AwesomeBirthday ☆



Assalamualaikum lovely starz blog...

hehe.... sorry lah lama tak singgah blog nie, even blog sendiri pon kena singgah2 jugak kan...haha..~
aku nak mula aktifkan balik and update about this beautiful day dan date for me which is on
4 MAC 2013...

HAPPY BIRTHDAY TO ME...!!!

Dah 20 sekarang...hahaha.... habis lah zaman remaja aku di belasan tahun,
zaman kegemilangan bila umur belas2 nie...
sekarang dah mencecah angka 2 di depan..ohh noo... terasa tuaa... 
tapi perangai budak2 lagi, gila2 lagi, enjoyy duluu...HAHA...~
but still bersyukur dapat hidup dan hirup udara di muka bumi ini..

terima kasih banyak2 kepada sesiapa yang wish kat aku..
yang bagi hadiah kat aku,
yang buat surprise party kat aku,

THANZZ SOO MUCHH...~ 



yaa, aku baru sedar yang ini lah kali pertama aku sambut birthday yang AWESOME...
sebelum nie tak pernah dapat kek... sadiss...~ but im happy with my family last time bila di rumah, 
tp kali nie sambut tanpa keluarga..
hanya dengan kawan2 kelas, macam2 depa buat.. 
TERHARU  dan rasa BERTUAH pon ada...

 my first birthday cake among friends...thanks a lot..:)



dapat baju corak bintang dari Jess &Fera...:)

 jam bintang dan bantal peluk bintang kat bawah nie...haha...~ thanz to el,farah, nina...:)



and this cute frame given by tikah and ika..love u guys...:D

eventhough aku happy, but im still miss my family... and really2 miss my dad... :`(
dan semalam aku mimpi kami sekeluarga naik kereta baru myvi pergi kedai makan dan arwah ayah aku yang drive... wuaa..i miss you..!!
sbb tue aku x berapa nak happy hari nie... teringatkan halaman rumah dan family.. =(

>>iera sentiasa doakan baba tenang di sana, dan ditempatkan bersama orang beriman, al fatihah~



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...