Followers

Saturday, January 19, 2013

New me after 4 month

Asaalamualaikum,

BISMILAHIRAHMANIRAHIM

first of all aku nak ucapkan SELAMAT DATANG ke blogg aku, aku dah lama dan sangat3 lama tak update.... sedih la pulak bila berkunjung ke blog sendiri.. last update blog time aku ke UTHM pada bulan 9 tahun lepas...sekarang dah bulan 1, maknanya dah 4 bulan aku tak update... jangan kata sawang yang bnyak, maybe tikus boleh buat sarang...hahaha...~

AKU NAK UCAPKAN TERIMA KASIH kepada anda2 yang pernah melawat blog nie, yang letak shout out di boxx, dan yang telah meningkatkan trafic di sini... THANKS semua, walaupun aku x pernah update tapi still ada yang melawat... terima kasih kepada mr.google jugak..hehe...:)

sekarang aku nak mula aktifkan blog ni..IN SYAA ALLAH... :)
tapi aku tak tahu nak mula dari mana, banyak sangat story nak kongsi, dan tak tahu nak mula post pasal apa dah lepas nie...huhu...~

sekarang musim budak2 degree cuti final sem, so aku cuti sebulan skrang nie.. agak boring sebab tue tetiba teringat mrs STARLIGHT nie.... I DO MISS YOU STARLIGHT.... hehe... :D

4 bulan aku di UTHM..???!!! macam2 benda terjadi, macam2 pengajaran dapat, macam2 perangai yang jumpak dan belajar macam2 lah...haha..

nie geng2 yang aku jumpak bila masuk UTHM dan masuk kelas Mechanical... an AWESOME CRAZY FRENZZ... haha...



pergi mana saja mesti berempat dan bersama... kalau ada masalah semua settle dalam masa tue ja...
sangat happening dengan depa nie.. haha...  

merata dah kami berjalan sepanjang sem 1... ke Melaka, JB, KL, CameronHighlands, N9... dalam masa 4 bulan kami dah sampai 4 negeri...hehe... mmg gila kan??!! tapi selepas satu kejadian aku ingat kena stop sbentar trip2 ke mana2 ja... haha...
bak kata doktor "AWAK NIE STILL TRAUMA... "
                                      "YESS I DO...!!"


nie satu kelas aku, kumpulan mechi K2...  hanya 6 org perempuan dan 50+ lelaki...
mmg awesome budak2 nie... semua otak HUHAA.... tapi time study semua fokuss sbb nak exam..hehe...




oke aku officially pelajar SARJANA MUDA KEJURUTERAAN MEKANIKAL dgn kepujian...:D

INSYAA ALLAH AKU AKAN JADI SEORANG ENGINEER YANG BERJAYA NANTI... :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...